Alla inlägg den 20 februari 2013

Av Lisa Abrahamsson - 20 februari 2013 09:30

Att få inspiration till din heminredning är inte speciellt svårt, det finns 100 tals bloggar på svenska som publicerar bilder och bloggar om inredning, , den här är såklart en av dem. En enkel sökning på internet kan ge dig väldigt mycket tips och idéer om vad du gillar och inspiration till hur du ska inreda din bostad. Om du är en person som inte kan med internet så bra och föredrar att kolla i tidningar så finns det väldigt många olika bra inredningstidningar som du kan köpa i din närbutik, hus&hem är en sådan tidning, det finns massvis av bra inspiration i din tidningen och oftast har de bra guider till hur man gör eller var man köper vissa produkter som man tycker är snygga.

Inspiration kan man även få av vänner och bekanta som man besöker, det är alltid kul att komma hem till folk och se hur dem bor och få inspiration från hur de har valt att inreda deras hem. Det finns också bra tv program som kan ge dig inspiration, äntligen hemma är ett sådant program där du får mycket bra inredningstips av programledarna, ett annat program är halv åtta hos mig som egentligen handlar om mat men som visar upp nya människors hem fyra dagar i veckan eftersom att de är hemma hos olika deltagare.


Badrumsinspiration



När man väl har fått inspiration så är nästa steg att hitta en butik som säljer det man letar efter, en bra sida som hjälper dig med det är inredning24.se där finns det mängder med bra tips på inredningsbutiker på nätet där du kan köpa inredning som passar dig. Om istället föredrar att handla i riktiga butiker så brukar det alltid finnas en inredningsbutik i städer, i större städer finns det ju såklart fler inredningsbutiker, i Stockholm exempelvis finns det otroligt många inredningsbutiker, ibland känns det som om det finns en butik som säljer inredning på varje gata. I mindre städer är det inte lika stort utbud och det är kanske då internetbutikerna kommer till nytta som mest eftersom att de har ett enormt stort utbud, många av webbutikerna kör även hem din beställning till ytterdörren.

Presentation

Hejsan allihopa, här bloggar jag om inredning.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards