Alla inlägg den 23 februari 2013

Av Lisa Abrahamsson - 23 februari 2013 13:30

Den lantliga inredningen är relativt folkkär och det är inte så besynnerligt då den är väldigt tilltalande och ger en utstrålning av klass. Stilen är lika populär på landet som den är i bostäder inne i stan. Det som vanligtvis avskilja dem åt är att bostäder på landet ideligen går hela vägen ut med den lantliga inredningen och stilen är något som genomströmmar hela byggnaden medans man i bostäder i stan använder ett par produkter eller möbler som har en lantligstil, man går inte hela vägen ut utan är lite mer sparsamma. Lantlig inredning är naturligtvis klart finast i stora hus på landet men det ger också en klass känsla till mindre bostäder.

Om du letar efter  lantlig inredning så skall du kolla in den här sidan där de har listat de bästa hemsidorna som säljer lantlig inredning.

Hur man inreder ett badrum
Badrum brukar man inte inreda så mycket, mattor är en vara man kan inreda sitt badrum med, helst då med en relativt fukttålig badrumsmatta. Man kan såklart utsmycka badrum med diverse inredningsprodukter såsom tvålhållare och dylikt. Man kan allitd inreda ett badrum med fina ljus och lyktor, dem här är väldigt fina exempelvis,  

Tapeter
Tapeter klassas inte av alla som inredning utan de betraktas ibland tillhöra själva byggnaden, men jag tycker de ofta ska klassas som en inredningsdel av den orsaken att  de sätter grunden för hela inredningen och man bör lägga stor innebörd vid vilka tapeter man utser till sitt hus.


Mer inspiration:

Webbutiker

http://www.skonahem.com/inredning/Inredninsstil--Nordic-light

Presentation

Hejsan allihopa, här bloggar jag om inredning.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards